Etusivu > Sosiaalioikeus

Muuttuva sosiaalioikeus
Tekijä: Marja Pajukoski (toim.)
Kustantaja: Suomalainen Lakimiesyhdistys (2013)
Huoltoriidat tuomioistuimissa : Sosiaalitoimi selvittäjänä, sovittelijana, asiantuntijana
Tekijä: Maija Auvinen
Kustantaja: Suomalainen Lakimiesyhdistys (2006)
Yksityisyyden suoja sosiaalihuollossa
Tekijä: Sirpa Posio
Kustantaja: Suomalainen Lakimiesyhdistys (2008)

MUUTTUVA SOSIAALIOIKEUS

Kovakantinen kirja
2013, 28.11.2013 (lisätietoa)

Arvioimme, että tuote lähetetään meiltä noin 7-10 arkipäivässä (08.06-11.06.2020).
Muuttuva sosiaalioikeuszoom

Katso myös
Ajankohtainen artikkelikokoelma lähestyy sosiaalisten oikeuksien toteutumista ihmisoikeuksien, EU-oikeuden, perusoikeuksien ja tavallisena lakina annetun sääntelyn asettamien edellytysten kautta. Kirja jakaantuu kolmeen osaan. Niistä ensimmäinen tarkastelee asiakkaan aseman muutosta 1800-luvun lopun irtolaisuudesta tämän päivän kuluttajaksi erityisenä kysymyksenä maahanmuutto. Toinen osa pohtii yhtäältä lainsäätäjän ja toisaalta muutoksenhakuelinten roolia sosiaalisten oikeuksien takaajina. Kolmas osa käsittelee ihmisoikeussopimusten ja EU-oikeuden kautta kansalliselle sääntelylle nousevia haasteita. Artikkelikokoelman kirjoittajat ovat sosiaalioikeuden tutkijoita. Kirja on tärkeää luettavaa kaikille sosiaalioikeudesta kiinnostuneille, erityisesti sosiaalioikeuden tutkijoille, opiskelijoille ja sosiaali- ja terveydenhuoltoa toteuttaville asiantuntijoille sekä hallinnossa että oikeuslaitoksessa.

Sis__llysluetteloE24.pdf

Asiasanat: sosiaalioikeus sosiaaliturva lainsäädäntö sosiaaliset-oikeudet perusoikeudet ihmisoikeudet
Tuoteryhmä: Suomalaiset kirjat > Yhteiskunta > Oikeustiede > Julkis- ja hallinto-oikeus > Sosiaalioikeus